Maxime Meiland en Leroy Molkenboer Beeld © ANP

Zoveelste verhuizing voor de Meilandjes? Maxime 'met nieuw huis bezig'

13 oktober 2022 14:20

Wie houdt de tel nog bij? Er lijkt namelijk weer eens een verhuizing op de planning te staan bij de familie Meiland. Ditmaal gaat het om Maxime Meiland (26) en haar man Leroy. Nu hun gezin een stukje groter is, hebben ze behoefte aan een nieuwe woning. Na aanhoudende geruchten bevestigt Erica Meiland tegenover RTL Boulevard dat de twee inderdaad met een nieuw huis bezig zijn.

"Ik kan alleen bevestigen dat ze met een ander huis bezig zijn"

Momenteel woont het stel in een riante villa in Noordwijk, maar met hun 3-jarige dochtertje Claire, de 1-jarige Vivé en hun twee poezen is het gezin blijkbaar weer toe aan een nieuw stulpje. De geruchten over een verhuizing gaan inmiddels al even rond op Instagram-kanaal Realityfbi. Volgens de juicevloggers hebben de twee hun oog op een huis laten vallen met zes slaapkamers, vier badkamers en een zwembad. Ook claimt Realityfbi dat Maxime en Leroy al hebben getekend voor hun nieuwe woning. Het zou gaan om een huis van 2,3 miljoen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gezin Maxime Meiland en Leroy ietsje groter: 'Een nieuwe poes!'

Erica Meiland gaat tegenover RTL Boulevard kort in op deze geruchten: "Ik kan alleen bevestigen dat ze met een ander huis bezig zijn." Erica wil verder geen details kwijt over de status van die koopjacht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pasgetrouwde Maxime Meiland en Leroy genieten van vakantie

Maxime en Leroy zijn op 30 juli van dit jaar getrouwd en daar zijn natuurlijk beelden van:

Video: Het intieme sprookjeshuwelijk van Maxime Meiland en Leroy

06:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!