De Bachelor Beeld © Jasper Suyk

Voormalig Bachelor-kandidate heeft alsnog de liefde gevonden

13 oktober 2022 16:20

Ondanks dat het haar niet is gelukt om het hart van Thomas van der Vlugt (30) te veroveren in 'De Bachelor', heeft cupido namens Isabella op Dam toch raak geschoten. De voormalig deelneemster laat op Instagram weten dat ze een nieuwe liefde in haar leven heeft.

"Mijn liefde"

Isabella deed samen met achttien andere dames een poging tot het vinden van de liefde in het tweede seizoen van De Bachelor. Tijdens hun avontuur in Mexico hoopte de Amsterdamse onderneemster het hart van StukTV-presentator Thomas sneller te laten kloppen. Helaas bleek er van een klik geen sprake te zijn.

Gelukkig voor Isabella heeft ze alsnog haar happy end. Om deze mijlpaal wereldkundig te maken, heeft ze een fotoshoot geboekt met haar nieuwe vlam. 'Mijn liefde', schrijft ze onder het kiekje met haar vriendje genaamd Sebastiaan, die de ex van Suzanne Schulting is. Ook alle andere deelneemsters van het programma zijn blij voor Isabella. Winnares Merel Beks, die inmiddels ook niet meer samen is met Thomas, schrijft: 'Liefjes!!!' Een fan van het liefdesprogramma vindt dat Isabella een goeie keus heeft gemaakt: 'Wat een knap stel. Veel leuker dan de bachelor.' Hoe de twee elkaar hebben leren kennen, maakt ze niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas van der Vlugt zet tanden na Bachelor in nieuw reisprogramma

Ook voor de bachelor zelf, Thomas, is het avontuur niet geëindigd als gehoopt. Hoewel hij en Merel een aantal mooie maanden hebben beleefd samen, besluit Thomas dat er geen toekomst meer zit in hun relatie. Merel blijft met een gebroken hart achter. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvia Geersen gaat op zoek naar de liefde in nieuwe De Bachelorette

Wie ook hoopt de liefde te vinden met behulp van dit liefdesprogramma is Sylvia Geersen. In De Bachelorette gaat zij op zoek naar haar droomman. 

Sylvia Geersen is 'bloednerveus' over Bachelorette-avontuur

01:08

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!