Johnny Depp Beeld © ANP

Johnny Depp nauwelijks te herkennen zonder gezichtsbeharing

13 oktober 2022 22:29

Johnny Depp (59) heeft zich geschoren. Dat dit wereldnieuws is, heeft uitleg nodig. De beste man is in geen jaren zonder zijn bekende snor en baardje gespot en nu hij het scheermes erbij heeft gepakt, noemen sommigen de acteurs zelfs 'onherkenbaar'.

Waar sommige vrouwen na een levensveranderende gebeurtenis een ander kapsel nemen, kiest Johnny ervoor om zijn gezichtshaar weg te halen. In juni experimenteert de acteur er al eens mee en nu, tijdens zijn wereldtournee met gitarist Jeff Beck, is het kennelijk weer tijd voor een scheerbeurt. 

'Johnny Depp ziet er bijna onherkenbaar uit als hij na decennia zijn kenmerkende baard en snor afscheert', kopt de Britse krant Evening Standard. 'Johnny Depp onherkenbaar nadat hij kenmerkende baard en snor scheert', schrijft The Mirror nadat Johnny zijn nieuwe 'look' debuteert tijdens een show in New York.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Johnny Depp heeft een relatie met zijn advocate'

Volgens entertainmentsite TMZ lacht het liefdesgeluk de acteur tegenwoordig weer toe. Zij beweren dat Johnny samen is met advocate Joelle Rich, die hem in 2020 vertegenwoordigde in zijn rechtszaak tegen de Britse krant The Sun. 

Joelle Rich is geen onderdeel van het juridische team van de acteur in de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw eerder dit jaar. Zij is wel naar Virginia afgereisd om de acteur 'te steunen' in de rechtszaal. Joelle is getrouwd, maar ligt momenteel in scheiding. Zij heeft twee kinderen.

Overigens gingen er eerder al geruchten dat de 59-jarige een relatie zou hebben met Camille Vasquez, een van de advocaten die de acteur bijstond in de zaak tegen zijn ex. In een interview met People noemde ze die geruchten over een eventuele relatie 'onethisch en seksistisch'.

Wat speelt er tussen Johnny Depp en zijn advocaat?

02:48
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kate Moss doorbreekt stilte over haar Johnny Depp-getuigenis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!