Jenelle Evans Beeld © Getty Images

Teen Mom-fans halen uit naar Jenelle om kopen motor waar ze niet op kan rijden

17 oktober 2022 14:53

Jenelle Evans (30) moet het weer eens ontgelden op social media. De 'Teen Mom'-ster deelt op TikTok dat ze een nieuwe motor heeft gekocht, waarvoor ze maar liefst dertienduizend dollar heeft gelapt. Maar er dient bij de aankoop gelijk een probleem: het voertuig is veel te groot voor de 1,55 meter lange realityster.

"Hoezo zou je zoveel geld uitgeven aan een motor die je zelf niet kunt besturen?"

De motor, een 750 GSX-R750 Suzuki, is veel te hoog voor de petieterige Jenelle. "Ik heb er nog niet op gereden", onthult ze op TikTok. "Ik weet niet hoe ik 'm moet besturen, ik ben er te klein voor." Daarom heeft de Teen Mom-deelnemer nóg een motor gekocht om het 'te leren'. "Ik rijd er al helemaal alleen op als een grote meid." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man van Teen Mom-ster Cheyenne moet naar de gevangenis

De TikTok-video wordt gedeeld op een Teen Mom-forum op Reddit, waar veel commentaar wordt gegeven. 'De eerste was te groot. Waar hoopt ze op? Dat ze nog gaat groeien?' aldus een criticus. 'Hoezo zou je zoveel geld uitgeven aan een motor die je zelf niet kunt besturen?' vraagt een ander zich af. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-ster Amber verliest voogdij over 4-jarig zoontje

Het is niet de eerste keer dat Jenelle onder vuur komt te liggen om de aankoop van een racemonster. Voor de dertiende verjaardag van Jace, haar oudste zoon, doet ze hem een motor cadeau met een waarde van zo'n tweeduizend dollar.

'Had hem op z'n minst een goede tweedehands motor gegeven in plaats deze goedkope troep', reageerde iemand destijds op Instagram. 'Bijzonder dat ze haar kind zo'n gevaarlijk voertuig cadeau doet', vond een ander. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!