Pauline Wingelaar en partner Harmen Beeld © ANP

Man Pauline Wingelaar hoopt dat ze begint aan ivf-traject: 'Zijn klokje tikt door'

17 oktober 2022 17:11

Pauline Wingelaar (36) wil graag nog een kindje. Als het aan haar man Harmen ligt start de Gooische moeder vandaag nog met een nieuw ivf-traject. Daar denkt zij net iets anders over na het verlies van dochter Belle, vertelt ze aan 'Vrouw'.

"Het zal nooit meer een ontspannen zwangerschap zijn"

Pauline begrijpt waarom Harmen zo snel mogelijk aan een ivf-traject wil beginnen. "Hij wordt bijna vijftig, zijn klokje tikt ook door. Ik ben nog een beetje huiverig; het zal nooit meer een ontspannen zwangerschap zijn. Ik zou het willen loslaten en de natuur zijn werk willen laten doen. Want heel diep van binnen hoop ik dat Belle ons een natuurlijke zwangerschap geeft." 

Pauline en Harmen hebben samen twee gezonde zoons: Reinier en Diederik. De Gooische Moeder geeft aan dat ze zich daarom 'rupsje-nooit-genoeg' voelt: "Ik moet mijn zegeningen tellen en van mijn jongens genieten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pauline over het verlies van Belle en hoe ze haar herdenkt

Pauline raakte in 2021 via een ivf-traject zwanger van Belle. Een paar maanden later ging het ernstig mis. 'Tot ons grote verdriet ben ik donderdag 30 september veel te vroeg bevallen van ons dochtertje Belle Bisschop van Tuinen, die vanwege haar vroeggeboorte (bijna 22 weken) is overleden', liet Pauline destijds weten op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pauline Wingelaar had veel steun aan man: 'Had hem onderschat'

We spraken de tot 'Mama of the Year' verkozen Pauline over het verlies van Belle en de steun die ze krijgt: 

Pauline Wingelaar ziet enorm op tegen geboortedag dochtertje: 'Komt allemaal weer terug'

01:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!