Eva Jinek Beeld © RTL/William Rutten

Eva Jinek deelt haar opvallende, winterse beautygeheim

18 oktober 2022 16:43

De een zweert bij een winged eyeliner, de ander geeft honderden euro's uit aan wimperextensions. Eva Jinek (44) onthult in gesprek met 'LINDA.' wat haar make-uptrick is. Ze smeert het goedje alleen niet op haar gezicht.

"Voor een gezonde ik-kom-net-terug-van-een-winterwandeling-look"

Eva vertelt aan het blad dat ze blush gebruikt voor een winterse glow. Het beetje rouge gaat alleen niet op haar wangen, maar op haar oren. Ze legt uit: "Een beetje blush op je oorschelpen voor een gezonde ik-kom-net-terug-van-een-winterwandeling-look." Zo lijkt het dus net of je de hele dag in de sneeuw hebt rondgelopen en toe bent aan een warme chocolademelk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Jinek zegt ja tegen rol in sinterklaasfilm: 'Geweldig!'

Eva deelt nog een kleine tip in LINDA.: "En poets na je tanden ook je lippen, zodat ze er gezond en goed doorbloed uitzien."

Naast aan haar rode oortjes besteedt Eva ook veel tijd aan haar wenkbrauwen. Haar motto: "Een dag zonder wenkbrauwen is een dag niet geleefd. Ze zijn de interpunctie van je gezicht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lingo-presentator Jan Versteegh leest Eva Jinek de les

Hoewel Eva haar wenkbrauwen aanzet met een beetje poeder, zijn volgens beautydeskundige Leco van Zadelhoff gebleekte wenkbrauwen nu helemaal in. Durf jij het aan? In onderstaande video zie je er alles over.

Gebleekte wenkbrauwen zijn weer in: 'Doe het niet zelf!'

05:44

Het hele interview met Eva Jinek lees je in de nieuwe LINDA.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!