Claudia Jordan en Meghan Markle Beeld © Getty / ANP

Oud-collega haalt uit naar Meghan: 'Nooit als bimbo behandeld'

19 oktober 2022 08:01

Claudia Jordan (49), een oud-collega van Meghan Markle (41) bij het programma 'Deal or No Deal', is niet zo blij met de uitspraken die Meghan heeft gedaan over het programma. De hertogin van Sussex heeft in haar podcast gezegd dat ze zich 'als een bimbo behandeld' voelde. En daar heeft Claudia dan weer wat over te zeggen.

"We kregen juist heel veel kansen door die show"

Volgens Claudia klopt het inderdaad dat mensen niet per se werden uitgekozen door hun geweldige hersencapaciteit. "Maar wel kozen de producers iedere show vijf personen uit die een microfoontje kregen. Die personen zouden leuke interactie hebben met de deelnemers", schrijft Claudia in een Instagram Story. "We zijn daar nooit als bimbo's behandeld. We kregen juist heel veel kansen door die show."

Claudia is van mening dat Meghan en zij allebei een hele grote kans hebben gehad bij Deal or No Deal. "Het ligt aan jezelf wat je ermee doet. Voor mij was het een opstapje naar de rest van mijn carrière." 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Meghan voelde zich als koffermeisje als 'uiterlijk zonder inhoud'

Meghan legt in haar podcast uit dat ze stopte bij Deal or No Deal omdat het haar deed voelen 'alsof ze niet slim was'. Het programma legde nadruk op dat ze er goed uitzag, wat haar niet beviel. "Ik vond het niet leuk om een uiterlijk zonder inhoud te zijn", aldus Meghan. Ze verscheen in 2006 en 2007 in 34 afleveringen van Deal or No Deal.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Netflix-docu Harry en Meghan uitgesteld na kritiek The Crown