Joke Bruijs Beeld © ANP

Actrice Joke Bruijs nog in één film te zien, daarna met pensioen

21 oktober 2022 08:26

Actrice en zangeres Joke Bruijs (70) gaat met pensioen. Zij heeft naar eigen zeggen na 55 jaar niets meer op haar bucketlist staan, meldt Joke vrijdag in gesprek met 'De Telegraaf'.

"Alles waar ik ooit van droomde heb ik mogen doen"

"Alles waar ik ooit van droomde heb ik mogen doen", aldus de Rotterdamse ster. "Musicals, films, concerten, cd's en televisieseries. Ik kan dus alleen maar dankbaar zijn en met een trots gevoel terugkijken op behaalde successen." Zij sluit niet uit sporadisch nog weleens "ergens te gast te zijn of een liedje te zingen. Maar qua grote projecten is het wat mij betreft mooi geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joke Bruijs ziet ex Gerard Cox nog altijd als mentor: 'Heeft me opgevoed'

Joke zal vanaf begin november nog te zien zijn in de bioscoopfilm Casa Coco, samen met haar ex-man Gerard Cox. De 82-jarige Gerard kondigde in september 2021 ook aan dat hij stopt met acteren in het theater. "Het reizen naar theaters is ook niet meer te doen met die files, je hebt geen idee meer hoe laat je van huis weg moet", zei hij op NPO Radio 5.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Cox en Joke Bruijs 'doen het weer samen'

Casa Coco gaat over een Rotterdamse vriendengroep die ieder jaar overwintert op het eiland Bonaire in het pension van Pleun Saris (Joke). Als Pleun ontdekt dat haar jeugdliefde Toon Emmers (Gerard) er dit jaar ook bij is, doet dit de nodige stof opwaaien. Andere rollen zijn weggelegd voor Loes Luca, Richard Groenendijk, Gijs de Lange en Frédérique Spigt.

Joke en Gerard waren tien jaar getrouwd. Zij speelden ook eerder in de KRO-hitserie Toen Was Geluk Heel Gewoon.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!