Beeld © ANP

Waldemar na 15 jaar nog steeds gek op Sophie: 'Mooi en uitdagend'

21 oktober 2022 22:02

Waar veel BN’ers van de ene relatie naar de ander hoppen óf regelmatig betrokken zijn bij vreemdgaanschandalen, zijn Waldemar Torenstra (48) en Sophie Hilbrand een uitzondering op de regel. De twee zijn al 15 jaar dolgelukkig met elkaar en dat is niet voor niks: in de nieuwe 'LINDA' onthult Waldemar wat zijn relatie met Sophie nu zo succesvol maakt

"Sophie wijst me op het belang van souplesse"

De acteur legt uit dat hij na al die jaren nog steeds met bewondering naar Sophie kijkt. "Na 15 jaar vind ik Sophie nog steeds mooi, stoer en uitdagend. Met haar humor brengt ze lichtheid in de zwaarte waar ik af en toe mee worstel." Dat ze kan omgaan met zijn 'koppigheid' is ook een groot voordeel. "Sophie wijst me op het belang van souplesse, dat het soms ook prima op een andere manier kan dan ik in mijn hoofd heb."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huwelijk Waldemar en Sophie laat op zich wachten

Als ze met het hele gezin op vakantie gaan, botsen ze volgens Waldemar 'zelden.' Maar dat betekent niet dat er nooit geruzied wordt. "In de dagelijks tredmolen met drukke werkschema’s valt er vaker wat uit te knokken. Toch heeft ervaring ons geleerd dat we tijdens moeilijkheden of zelfs bij totaal onbegrip nog van elkaar kunnen blijven houden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sophie Hilbrand hoopt op leven lang met 'Wal'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!