Marc-Marie Huijbregts en Glennis Grace Beeld © ANP

Marc-Marie Huijbregts na interview Glennis Grace: 'Ze kwam kwaad uit de vagina'

22 oktober 2022 17:52

Afgelopen dinsdagavond schoof Glennis Grace (44) aan tafel bij 'Jinek' om haar kant van het verhaal te vertellen na de beruchte vechtpartij in de Jumbo in februari. Dit veelbesproken interview is ook Marc-Marie Huijbregts (57) niet ontgaan en in zijn eigen podcast 'Marc-Marie & Aaf Vinden Iets' laat hij zich hierover uit.

"Ook de voedvrouw gaf ze zo een duw in het gezicht" 

Afgelopen februari heeft Glennis drie dagen vastgezeten op het politiebureau na de beruchte Jumbo-rel. Nadat haar zoon Anthony met een 'bebloed' gezicht thuiskomt van boodschappen doen, besluit ze namelijk verhaal te gaan halen bij de medewerkers van de supermarkt. Dit loopt echter volledig uit de hand. De zangeres wordt verdacht van bedreiging, openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade.

Aan tafel bij Jinek doet ze voor het eerst haar verhaal over deze dag. Zo vertelt de zangeres dat ze helemaal niet heeft gevochten, maar wel een personeelslid 'een duw in het gezicht' heeft gegeven. Volgens Marc-Marie klopt er niets aan haar verhaal en zou Glennis wel meer dan slechts 'een duw' hebben gegeven: "Je bent fel geboren gewoon. Ze is gewoon kwaad uit de vagina gekomen." Hij grapt: "Ook de voedvrouw gaf ze zo een duw in het gezicht." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace doet voor het eerst haar verhaal: 'Heb niet gevochten'

De zangeres probeert zich aan tafel te verontschuldigen voor haar uitbarsting in de supermarkt. "Ik ben moeder, ik wil mijn kind niet zo zien. Het is onwijs uit de hand gelopen, wat absoluut niet de bedoeling was." Marc-Marie snapt echter niet wat haar moederhart hiermee te maken heeft: "Als je juist moeder bent dan wil je je kind toch opvoeden. Wat is dit voor opvoeding?" 

Naast kritiek op de zangeres vindt Marc-Marie ook iets van de interview-skills van Eva Jinek zelf. Ondanks dat hij groot fan is van de presentatrice vindt hij dat ze 'iets meer tegengas' moest geven tijdens het interview.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Glennis Grace had beter kunnen zwijgen dan bij Jinek gaan zitten'

Ook Rob Goossens en Luuk Ikink voelde plaatsvervangende schaamte tijdens het veelbesproken interview van Glennis Grace bij Jinek

De BLVD Podcast #1: Een trap onder de kont voor André Hazes en plaatsvervangende schaamte voor Glennis Grace

30:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!