Bridget Maasland en Arno Kantelberg Beeld © Instagram @bridgetmaasland/ANP

Bridget Maasland en Arno Kantelberg al gevraagd voor nieuwe Ranking The Stars

22 oktober 2022 19:17

BNNVARA lijkt inderdaad bezig te zijn met het terughalen van 'Ranking The Stars'. Presentatrice Bridget Maasland (47) en journalist Arno Kantelberg (54) meldden zaterdagavond in RTL Boulevard dat ze al gevraagd zijn voor een nieuwe reeks.

"Volgens mij staat alles in de startblokken"

"Ik weet uit betrouwbare bronnen dat Arno en ik al gevraagd zijn voor dit programma", zei Bridget toen het nieuws werd besproken dat RTL stopt met het programma en dat BNNVARA de show terug zou willen halen. De omroep kon daar eerder zaterdag nog niets over zeggen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RTL stopt na drie jaar met programma Ranking the Stars

Volgens Bridget, die direct meldde dat ze de uitnodiging heeft afgeslagen, zou het kunnen dat er nog niet genoeg mensen hun deelname hebben toegezegd en BNNVARA daarom nog geen groen licht kan geven. "Maar volgens mij staat alles in de startblokken." De presentatrice vroeg vervolgens aan Arno of hij wel mee wil doen. "Ik denk het wel", zo antwoordde hij vervolgens.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henk Westbroek dondert van podium in Ranking the Stars

Ranking The Stars was eerder tussen 2006 en 2018 te zien bij BNNVARA. In 2019 verhuisde het programma, waarin loslippige BN'ers onalledaagse vragen beantwoorden en elkaar de maat nemen, naar RTL.

Paul de Leeuw hint op terugkeer Ranking the Stars

02:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!