Ferry Doedens Beeld © ANP

Ferry Doedens trekt geen volle maar lege zalen met theatervoorstelling

24 oktober 2022 12:52

Ferry Doedens (32) mag dan een kei zijn in het vol trekken van wasbakken, maar zijn nieuwe theatershow 'OnlyFerry' trekt vooralsnog geen volle zalen. Wie een kaartje wil kopen voor één van Ferry's voorstellingen ziet al snel dat meer dan de helft nog te koop is.

In zijn theatershow vertelt Ferry zijn levensverhaal. In zijn geval betekent dat open en eerlijk zijn over problemen met drank en drugs, wat zijn ontslag bij Goede Tijden, Slechte Tijden betekent. Ook vertelt de gevallen soapster over de financiële noodgreep die hij daarna doet: expliciete content maken op het platform OnlyFans waar men tegen betaling ferry pikante kiekjes en filmpjes kan bekijken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ferry Doedens kampte met pleinvrees na uitlekken OnlyFans-account

Zo vol als de zaal is tijdens de première - met dank aan vrienden en familie -, zo leeg blijven zalen in andere delen van het land. Mensen in bijvoorbeeld Sneek en Uden lijken minder geïnteresseerd in Ferry's verhalen, waardoor de acteur voor een handjevol mensen optreedt. Zijn show in Roosendaal is zelfs gecanceld vanwege de tegenvallende kaartverkoop. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ferry Doedens koopt huis in Amsterdam met OnlyFans-opbrengsten

Ferry heeft met zijn OnlyFans-carrière zoveel geld bij elkaar gesjord dat hij er een huis van heeft gekocht. Of zijn theatervoorstelling een soortgelijke som geld oplevert lijkt zeer onwaarschijnlijk. Dat neemt niet weg dat Ferry trots is op het huis dat hij met zijn 'aftrekpost' bij elkaar heeft gespaard. In de video hieronder vertelt hij er meer over.

Ferry Doedens toont trots nieuwe koophuis van OnlyFans-inkomsten

02:17

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!