Dave Roelvink Beeld © ANP

Nieuwe auto Dave Roelvink zorgt voor verbazing en hilariteit: 'Je tanden zijn duurder dan die wagen'

24 oktober 2022 14:09

Dave Roelvink (28) heeft een nieuwe auto en buiten dat het voertuig vier wielen en een stuur heeft, is de wagen alles wat je níet verwacht bij Dave. Zijn nieuwe bolide leidt online tot heel wat vragen en goede grappen.

"Dat krijg je ervan als je de kachel op 23 graden aanzet"

De auto van Dave lijkt op geen enkele manier op de peperdure wagen die hij twee jaar geleden in de prak reed. Nee, Dave doet het met een iets minder luxe model dit keer, ook al is het wel een klassieker. De Roelvink-telg maakt Amsterdam onveilig in een heuse Twingo.

Of Dave een gebbetje maakt weet je natuurlijk nooit, maar het lijkt er toch echt op dat Dries' zoon voortaan met een kleinere bak door zijn woonplaats heen scheurt. Een dag na zijn aankoop komt Dave wel al achter een probleempje: het raam kan niet open. "Dit is wel helemaal kut", zegt hij in zijn Instagram Stories.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dave Roelvink speelt open kaart over drank- en drugsproblemen: 'Was ver van mezelf verwijderd'

Zijn volgers zijn ietwat verbaasd dat Dave nu in een Twingo rijdt. 'Je tanden zijn duurder dan die wagen', schrijft iemand in de reacties onder een foto van Dave met zijn nieuwe auto. Sommige mensen noemen de bolide 'een mooi stadsautootje'. 'Tja, je moet toch ergens op bezuinigen', zegt weer een ander. 'Dat krijg je ervan als je de kachel op 23 graden aanzet', schrijft nog iemand.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dave Roelvink emotioneel: 'Moeder in paniek door mijn verslaving'

Het gaat inmiddels een stuk beter met Dave. Hij verkeert weer in goede gezondheid nu hij niet meer kampt met een drank- en drugsprobleem. In de video hieronder legt Dave uit dat hij door de verdovende middelen 'niets meer hoefde te voelen'. 

Dave Roelvink: 'Door drank en drugs hoefde ik niets meer te voelen'

04:20

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!