Monica Geuze en Harrie Snijders Beeld © ANP

Monica Geuze ziet dekhengst Harrie Snijders wel zitten: 'Hij is erg knap'

25 oktober 2022 11:38

Monica Geuze (27) mag dan in een gelukkige relatie zitten, dat houdt de presentatrice niet tegen om af en toe weg te zwijmelen bij andere mannen. In de podcast 'Geuze & Gorgels', die ze samen met haar beste vriend Kaj Gorgels (32) maakt, doet ze een opmerkelijke onthulling.

"Ik ken heel veel vrouwen die Harrie ook een heel knappe vent vinden"

Wanneer Kaj vertelt dat hij werkelijk niets begrijpt van de types waar Monica op valt, legt ze uit dat ze niet 'één type' heeft. Kaj denkt dat Monica zelfs op een kandidaat van Ex On The Beach zou kunnen vallen. Wat blijkt: haar beste vriend kent haar beter dan gedacht, want dit is helemaal waar, vertelt Monica. "Ik vind Harrie van Het Kamp ook echt erg knap", onthult ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Topless Monica Geuze betrapt man op foto's schieten op het strand

Harrie, beter bekend als 'dekhengst Harrie', zou het wel leuk vinden om dit te horen, denkt Kaj. De vrouwenverslinder heeft tijdens zijn deelname aan Ex On the Beach heel wat harten gebroken van verschillende meiden. Toch lijkt ook de dekhengst getemd te kunnen worden, want onlangs is hij in zijn programma Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw op zoek gegaan naar zijn droomvrouw. "Het is dat je een relatie hebt, maar je had je op kunnen geven voor zijn datingprogramma", zegt Kaj. 

Monica is niet de enige die een stiekeme crush heeft op de dekhengst: "Ik ken heel veel vrouwen die Harrie ook een heel knappe vent vinden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze geeft update over verstandhouding met ex Lars Veldwijk

Intussen is de presentatrice natuurlijk vooral erg dol op haar eigen vriend Robbert. De afgelopen maanden gingen er geruchten dat het niet zo goed zou gaan tussen de twee. Aan RTL Boulevard vertelt Monica dat er niets aan de hand is. 

Monica Geuze geeft duidelijkheid over relatie: 'Lachen erom'

00:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!