Beeld © ANP

Robbie Williams tweemaal in Royal Albert Hall voor biopic

26 oktober 2022 02:20

Robbie Williams (48) geeft volgende maand twee grote concerten in de Royal Albert Hall in Londen. De Britse zanger maakt er een heel spektakel van. Zo is er een speciale dresscode en worden er opnamen van de shows gemaakt.

Volgens een persbericht is het de bedoeling dat Robbie enkele van zijn grote hits en een paar swingklassiekers ten gehore brengt. De shows worden gefilmd als onderdeel van een biopic die momenteel wordt gedraaid over de zanger.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Robbie Williams verplaatst concert Ziggo Dome noodgedwongen

De shows in Londen doen in die film dienst als materiaal over de concerten die Robbie in 2001 gaf in de Royal Albert Hall. Omdat er voor die shows ook een dresscode gold, is die nu weer van stal gehaald: een zwarte stropdas is verplicht. Van de originele beelden uit het begin van deze eeuw is al een film uitgebracht; de concertfilm Live at the Albert.

De biopic gaat overigens Better Man heten. Er zijn eerder al opnamen gemaakt in Melbourne. Michael Gracey, bekend van de succesvolle film The Greatest Showman over de entertainer P.T. Barnum, is de regisseur.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nieuwe docu Robbie Williams vol 'seks, drugs en mentale problemen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!