Carlo Boszhard Beeld © ANP

Carlo Boszhard draagt haarvezels in zijn haar: 'Anders schaam ik me'

26 oktober 2022 17:23

Carlo Boszhard (53) zit al tientallen jaren in het tv-wereldje. Niet gek dat hij er tegenwoordig wat anders uitziet dan in de beginjaren, maar Carlo wil daar zelf nog liever niet aan geloven, biecht hij op in podcast 'DarmstadFM'.

"Dat zijn van die dingen die mijn haar nog enigszins volume geven"

Tijdens zijn bezoek aan de podcast vraagt hij presentatrice Tina de Bruin of er ook beeldopnames worden gemaakt van de aflevering. Hij vraagt dit om een opmerkelijke reden: "Als ik in beeld ben op tv ben dan heb ik haarvezels in mijn haar, dat zijn van die dingen die mijn haar nog enigszins volume geven." Tijdens de opnames van de podcast maakt hij daar echter geen gebruik van. "Dat kan ik niet altijd doen", zegt hij, al vertelt hij er niet bij waarom dan niet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo Boszhard is verloofd met zijn grote liefde Herald

Wanneer Tina hem vervolgens vraagt of hij wel haarvezels zou dragen als ze toch zou besluiten om te filmen, zegt hij met volle overtuiging: "Absoluut, honderd procent want anders schaam ik me heel erg dat ik toch licht kalend word of ben." Gelukkig heeft elk nadeel zijn voordeel: volgens Carlo zouden mensen hem op straat niet herkennen zonder zijn haarvezels. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo Boszhard geniet extra van opnames Married at First Sight nu hij zelf gaat trouwen

Aran Bade onthult: 'Irene Moors gaat Carlo Boszhard trouwen'

04:02