Katy Perry Beeld © ANP

Fans in rep en roer door haperend oog Katy Perry

27 oktober 2022 13:06

Fans van Katy Perry (38) maken zich zorgen om de zangeres na een optreden in Las Vegas. In een filmpje dat viral gaat op TikTok is te zien hoe Katy tijdens het concert haar rechteroog met moeite open kan houden. Menigeen spreekt zelfs over een 'glitch' - juist, alsof Katy een robot is met een technische storing.

"Ze had even geen wifi-verbinding"

Katy staat onder meer bekend om haar grote, blauwe kijkers, dus als een van de twee hapert is dat nieuws. Toegegeven: het is ook een behoorlijk gek gezicht, dat twitchende oog. Katy zelf lijkt er niet van in paniek te raken. Als de zangeres met haar vingers op haar rechterslaap drukt, blijft haar oog uiteindelijk open en vraagt ze alsof er niks aan de hand is om applaus voor haar band. Maar ondertussen wordt het opmerkelijke incident wel haarscherp op beeld vastgelegd door concertbezoekers. En die beelden zorgen nu dus voor zowel vermaak als verwarring als bezorgdheid.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katy Perry onder vuur vanwege songtekst in oud nummer

De kans bestaat natuurlijk dat het dysfunctionele oog één van Katy's party tricks is. Ze heeft immers een nogal excentrieke Las Vegas-show, Play genaamd, waarin ze onder meer met een gigantisch toilet praat. En ook in de clip van het lied '365', haar samenwerking met Zedd, speelde Katy al eens een robot. Veel fans dollen dan ook dat Katy geen echt mens is. 'Die pop die je als kind had waarvan dat ene oog steeds dicht ging', zo schetst iemand de situatie op TikTok. Een ander dolt: 'Ze had even geen wifi-verbinding.'

Toch zoeken andere fans er meer achter. Zo denken sommigen dat het een spierspasme is als gevolg van stress. De enige die ons het verlossende antwoord kan geven, is Katy zelf. 'Katy, leg uit', roept een fan dan ook op. Maar tot nu toe rept de zangeres er met geen woord over. De beelden zie je hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katy Perry wil 'niet zwanger naar het altaar lopen', niet bezig met tweede kindje

Dat Katy geen robot is maar een echt mens, bewees ze eerder nog aan onze eigen Bridget Maasland:

Katy Perry laat gigantische babybuik zien aan Bridget Maasland

02:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!