Kourtney Kardashian en Travis Barker Beeld © ANP

Kourtney Kardashian moest overgeven op haar eigen bruiloft

28 oktober 2022 11:21

Het is maar goed dat Kourtney Kardashian (43) twee keer het jawoord heeft gegeven aan Travis Barker (46). De realityster kan zich namelijk niks meer herinneren van haar bruiloft met de drummer in Las Vegas. In de nieuwste aflevering van 'Keeping Up With The Kardashians' blikt Kourtney terug op de nogal bijzondere dag.

"Ik heb mijn top uitgetrokken en geprobeerd mijn broek uit te trekken"

Als Kourtney en Travis in april van dit jaar naar Las Vegas gaan, besluiten ze daar in het huwelijksbootje te stappen. De twee maken het van tevoren iets té bont, waardoor Kourtney aangeschoten voor het altaar staat. "Ik kreeg een black-out", blikt ze terug. "Ik kan me er eigenlijk niks meer van herinneren. Ik kan me niet eens herinneren dat Elvis voor mij zong terwijl ik naar het altaar liep en dat ik een bruidsboeket in mijn handen had."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kourtney Kardashian laat zieke Travis Barker geen moment alleen'

Gelukkig kan Kourtney alles terugzien, aangezien er talloze foto’s en video’s zijn gemaakt. "Toen Elvis ons trouwde zei hij per ongeluk Khloe in plaats van Kourtney en ik werd toen gek. Ik viel op de grond en kon niet meer omhoogkomen." Na de ceremonie wordt het allemaal niet veel beter. "Ik moest daarna overgeven. En ik heb mijn top uitgetrokken en geprobeerd mijn broek uit te trekken. En ik moest toen ook nog door het hotel lopen terwijl miljoenen mensen foto’s van mij namen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kourtney Kardashian kwaad om huwelijksaanzoek in realityshow

Gelukkig kijkt zowel Kourtney als Travis met fijne gevoelens terug op de bruiloft. "Het was geweldig", vertelt Travis in de aflevering. "Als onze echte bruiloft ook maar een beetje gaat zijn als deze avond, dan ben ik echt blij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kourtney Kardashian krijgt bizar advies over sperma Travis Barker

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!