André en Sarah Beeld © ANP

Sarah van Soelen niet blij met 'onvolledige' docu: 'In de val getrapt'

28 oktober 2022 14:16

Net als bijna heel Nederland heeft ook Sarah van Soelen inmiddels de documentaire van haar ex-vriend André Hazes (28) gezien. Die krijgt een hoop lovende reacties, maar Sarah is er een stuk minder positief over. Sterker nog: zij heeft het gevoel dat ze 'in de val is getrapt', vertelt ze aan 'Shownieuws'.

"En dan word je aan de kant gezet. Voor wat? Voor niets!"

In de documentaire is een scène te zien waarin André over de relatie met Sarah spreekt. Sarah zou het volgens hem 'gewoon nét niet zijn'. Deze woorden komen bij Sarah hard binnen. Zij heeft het gevoel dat ze 'in de val is getrapt' en 'onvolledig' wordt afgeschilderd in de documentaire. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah van Soelen wil niet in Hazes-docu: 'Wil verder met mijn leven'

In Story doet Sarah hier nog een schepje bovenop. Volgens het blad is zij van mening dat zij de reden is dat André 28 jaar is geworden. Uit angst dat André bij 'de club van 27' zou gaan horen, heeft zij hem destijds naar een afkickkliniek gestuurd. De club van 27 bestaat uit internationale artiesten die door hun heftige levensstijl niet ouder zijn geworden dan 27 jaar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah van Soelen over verslaving: 'Na uitgaan ging ik thuis alleen door'

"Ik heb toen zijn manager gebeld en gezegd dat hij direct naar Spanje moest komen. Dat is toen ook gebeurd. We zijn toen nog een tijdje in de kliniek geweest samen. En dan word je aan de kant gezet. Voor wat? Voor niets!" briest Sarah. 

In de BLVD Podcast bespreken Luuk Ikink en Rob Goossens de documentaire van André Hazes uitgebreid: 

De BLVD Podcast #1: Een trap onder de kont voor André Hazes en plaatsvervangende schaamte voor Glennis Grace

30:01

Je kunt de gehele podcast-aflevering hieronder terugluisteren.