Meghan Markle en Prins Harry Beeld © ANP

Meghan vond vragen Britse inburgeringsexamen 'zo moeilijk'

1 november 2022 14:28

Meghan (41) vond het studeren voor het Britse inburgeringsexamen 'zo moeilijk', vertelde de Amerikaanse vrouw van prins Harry (38) in haar podcast 'Archetypes'. Toen Meghan vragen voorlegde aan haar man wist zelfs hij de antwoorden soms niet, vertelde ze.

"Ik weet nog dat ik ervoor aan het studeren was en dacht: 'o mijn God'"

"Ik weet nog dat ik ervoor aan het studeren was en dacht: 'o mijn God'", vertelde Meghan. Ze wilde na haar verloving met de Britse prins een burger van Amerika en het Verenigd Koninkrijk worden, schrijft Daily Mail. Daarom moest ze de test halen. "Ik vroeg mijn man: wist je dit, wist je dit? En hij zei: dat wist ik niet." Of ze de test uiteindelijk ook heeft gedaan, vertelde ze niet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle na diva-beschuldiging: 'Grenzen stellen maakt je niet veeleisend'

Actrice Pamela Adlon, die ook te gast is en een paar jaar geleden de test haalde, grapte daarop: "Ik denk dat ze die moeilijker hebben gemaakt voor jou."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Assistent Meghan maakte stennis om privé-tafel in luxe restaurant'

Toen Meghan en Harry besloten om hun koninklijke taken neer te leggen en naar Amerika te verhuizen, besloot Meghan ook afstand te doen van haar plannen om Britse burger te worden, schreef The Daily Telegraph vorig jaar.

Britse media maken Meghan en Harry met de grond gelijk

02:51

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!