Boer Evert en Maud tijdens de reünie van 'Boer zoekt Vrouw' Beeld © KRONCRV/NPO

Maud uit Boer Zoekt Vrouw voelt zich thuis op boerderij van Evert

3 november 2022 13:02

De vonken tussen boer Evert en Maud spatten er van af tijdens het vorige seizoen van 'Boer Zoekt Vrouw'. In de tussentijd heeft Maud zelfs haar huur opgezegd om bij haar grote liefde in te trekken. Hoe gaat het nu tussen de twee? In een fragment uit 'Onze Boerderij' geeft Maud een update.

"Een heleboel dagen lijken op elkaar, maar er gebeurt toch iedere dag weer wat anders"

Vóór haar Boer Zoekt Vrouw-avontuur had Maud nul ervaring met het leven op een boerderij. Nu ze bij boer Evert is ingetrokken, lijkt ze haar nieuwe levensstijl helemaal te hebben omarmd. "De boerderij past heel erg bij me." Maud vindt zelfs dat ze vanwege haar nieuwe levenswijze 'nog meer Maud' is geworden: "Ik pas zo goed op een eiland, want ik zie de boerderij als een eiland. Een heleboel dagen lijken op elkaar, maar er gebeurt toch iedere dag weer wat anders en dat past heel goed bij mij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Evert en Maud onthullen relatiestatus in finale Boer zoekt Vrouw

Naast dat het leven op een boerderij nieuw is voor Maud, is het ook al een tijd geleden dat ze heeft samengewoond met een partner. Dat ze nu is ingetrokken bij Evert is daarom ook even wennen. "Ik leef na acht jaar weer met een man samen. Het is ook een bijzondere man, die het ook niet veel gewend is om een vrouw om zich heen te hebben. Dus dat is allemaal gedoe."

Volgens Maud heeft deze verandering impact op hun beiden. Zo moeten ze tot de dag van vandaag elkaars 'gebruiksaanwijzing' nog goed leren kennen. "Dat is soms nog even ingewikkeld, maar we beginnen elkaar steeds beter te begrijpen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Speeddate Maud en boer Evert in BzV maakt de tongen los

Bekijk de hele aflevering van Onze Boerderij zaterdag om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Yvon voelt boer Evert hard aan de tand

00:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!