Nadège met de familie Meiland Beeld © Facebook Nadège

Huishoudster Nadège van de Meilandjes kampt met financiële problemen

3 november 2022 13:55

Nadège, de huishoudster die bekendheid verwierf met de eerste seizoenen van 'Chateau Meiland', kampt niet alleen met gezondheidsproblemen, maar verkeert ook financieel in zwaar weer. Iets waar ze voorlopig geen oplossing voor ziet, zo laat ze aan 'Shownieuws' weten.

"Ik verdien niets meer, omdat ik niet kan werken"

"Ik heb veel financiële problemen vanwege mijn chronische ziekte. Ik verdien niets meer, omdat ik niet kan werken", zegt Nadège. Met een uitkering van driehonderd euro per maand kan de voormalig huishoudster van de Meilandjes precies de huur betalen. Daarnaast blijft er niks over om van te leven, en de rekeningen van de dierenarts voor haar oude hondje blijven zich ook maar opstapelen.

Vooralsnog hoeft ze niet op meer financiële steun te rekenen, maar daar kan volgend jaar wel verandering in komen. "Ik wacht op de officiële erkenning; dat ik iemand ben met een beperking. Dat duurt nog vier maanden voordat er een dossier is. Vier maanden wachten is erg zwaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes-huishoudster Nadège heeft opnieuw gezondheidsproblemen

Nadège is inmiddels aan het herstellen van darmkanker en een tumor in haar keel. De kanker is gelukkig weg, maar een nieuw probleem doet zich al voor: haar bijnier produceert te veel cortisol, waarvoor ze onder het mes moet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chateau-kijkers krijgen het te kwaad bij weerzien met Nadège: 'Zit gewoon mee te huilen'

Onlangs sloten de Meilandjes Nadège weer in de armen. Mede door haar veelbesproken vertrek bij de familie in 2020 en de mediaruzie die daarop volgde, werd het een emotioneel weerzien. 

Emotionele familie Meiland sluit Nadège weer in de armen

00:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!