Vivienne van den Assem stelt dochter Anouk voor: 'Doet het hartstikke goed'

01:20

Vivienne van den Assem bevallen van dochter

3 november 2022 18:51

Leuk babynieuws, want Vivienne van den Assem (38) is bevallen. De RTL Boulevard-presentatrice en haar partner Arne hebben een dochter mogen verwelkomen.

Vivienne en Arne zijn al de trotse ouders van de 3-jarige Guus. Op 28 oktober is hij een grote broer geworden. Op die datum is Vivienne namelijk bevallen van haar dochter. Het meisje heet Anouk Ellis Ina van Terphoven. 

"Ze doet het hartstikke goed", vertelt Vivienne trots. "Ik ben superblij dat ze er is en ze doet alles wat je mag verwachten van een kleine baby van één week." Ook Guus kan zijn geluk niet op met zijn kleine zus. "Hij is zo trots, hij kon niet wachten. Het is heel schattig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vivienne van den Assem mist haar 'wilde kant' tijdens zwangerschap

Er is alvast iets waar de presentatrice naar uitkijkt zodra het straks weer kan: naar een feestje gaan. Dat doet ze graag met Arne en mist ze tijdens de zwangerschap, vertelde ze eerder aan &C Oh Baby. "Laatst wilde ik per se naar een festival, want nu kan ik nog leuke dingen doen, straks kan het niet meer. Maar Arne bleef van mening dat het niet verstandig was."

De presentatrice luistert hier met lichte tegenzin naar. "Iedereen is de hort op en ik zit thuis." Haar 'wilde kant' blijft ondanks haar zwangerschap toch voortleven, zegt ze. "Die wil ik ook helemaal niet kwijt. Het benauwt me zelfs een beetje dat sommige dingen nu gewoon niet kunnen. Spontane tripjes maken met vriendinnen, of dat festival dat Arne me uit mijn hoofd praatte: ik wil al die leuke dingen zo graag blijven doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vivienne van den Assem wil ZOOP-reünie: 'Lijkt ons allemaal best leuk'

In de uitzending van RTL Boulevard maakte Vivienne destijds haar zwangerschap bekend:

Vivienne van den Assem in verwachting van tweede kindje

00:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!