Johnny Depp ook in hoger beroep tegen Amber Heard: 'Een beetje gek'

03:26

Johnny Depp officieel in hoger beroep tegen Amber Heard

3 november 2022 22:42

Johnny Depp (58) mag dan misschien de zaak tegen zijn ex-vrouw Amber Hard (36) hebben gewonnen, toch kan de acteur het niet hebben dat hij haar 2 miljoen euro moet betalen. Daarom is de 'Pirates of the Caribbean'-ster woensdag in hoger beroep gegaan. Zo meldt 'TMZ'.

Volgens de entertainmentwebsite heeft Johnny woensdag de papieren ingeleverd bij het Virginia Court of Appeals. De Amerikaan claimt dat de jury ten onrecht in het voordeel van Amber heeft geoordeeld. Ook is hij het niet mee eens met hoe de jury beweert dat een van zijn advocaten, Adam Waldman, Amber heeft belast door aan de media te vertellen dat ze heeft gelogen tijdens het beschrijven van het gevecht dat uiteindelijk een einde maakt aan hun huwelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West neemt weer nieuwe advocate aan: nu van Johnny Depp

In het hoger beroep benadrukt Johnny dat zijn advocaat dit heeft gezegd, en dat hij dus niet verantwoordelijk mag worden gehouden voor de opmerking. Ook kan volgens Johnny door het team van zijn ex niet worden bewezen dat zijn advocaat kwade bedoelingen had met de uitspraak, een vereiste om een claim wegens laster te winnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny Depp nauwelijks te herkennen zonder gezichtsbeharing

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!