Cher Beeld © Getty Images

Cher pronkt met 40 jaar jongere date op veelzeggende foto's

4 november 2022 13:22

Cher mag dan 76 jaar zijn, als je haar ziet, zou je haar dat absoluut niet geven. Misschien is dat ook wel de reden dat ze qua partner voor een jongere leeftijdscategorie gaat: de zangeres is namelijk vastgelegd tijdens een date met Alexander ‘AE’ Edwards (36).

Zijn naam doet misschien een belletje rinkelen, want hij heeft een relatie gehad met Amber Rose, die weer de ex-vriendin is van Kanye West. Amber en Alexander hebben samen ook een zoontje, genaamd Slash. Als Amber in 2021 ontdekt dat Alexander met maar liefst 12 verschillende vrouwen is vreemdgegaan, besluit ze echter de relatie te verbreken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cher zet landgoed in Malibu te koop voor 85 miljoen dollar

Cher en Alexander Edwards

Het is nog maar de vraag of Alexander zich bij Cher wel netjes zal gedragen. Hij heeft eerder namelijk gezegd dat vreemdgaan nu eenmaal zijn 'natuurlijke aard' is. Cher laat zich in ieder geval niet door zijn reputatie weerhouden, want de twee worden deze week hand in hand vastgelegd tijdens een date. Alexander wordt ook nog gefotografeerd terwijl hij de handen van Cher kust, wat doet vermoeden dat de twee meer dan vrienden zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cher lanceert speciale pride-collectie met Versace

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!