Aaron Carter Beeld © ANP

Amerikaanse zanger Aaron Carter (34) overleden

5 november 2022 21:06

Aaron Carter is op 34-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt het management van de zanger aan 'CBS News' na berichtgeving van de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'. De zanger is zaterdag dood aangetroffen in zijn huis in Lancaster, in de Amerikaanse staat Californië. Aaron is de jongere broer van Nick Carter, die bekend is van de Backstreet Boys. Zelf scoorde Aaron ook hits met nummers als 'Crush On You' en 'Crazy Little Party Girl'.

"We zijn diepbedroefd en geschokt door het overlijden van Aaron Carter vandaag"

"We zijn diepbedroefd en geschokt door het overlijden van Aaron Carter vandaag", luidt het statement van Aarons management. "Op dit moment wordt zijn doodsoorzaak onderzocht. We vragen u de familie de tijd te geven en ze zullen meer informatie delen als die beschikbaar is. Bedankt voor de steunwensen die binnenkomen."

TMZ schrijft dat bronnen melden dat het levenloze lichaam van Aaron in zijn badkuip is gevonden. Lokale politieagenten zouden om 11.00 uur 's ochtends lokale tijd een melding hebben gekregen dat een man in een bad was verdronken. Rechercheurs zijn naar het huis van Aaron gestuurd om onderzoek te doen. Er zou geen bewijs van kwade opzet zijn aangetroffen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Aaron Carter zoekt voor de vijfde keer hulp voor wietverslaving

In september kwam naar buiten dat Aaron voor de vijfde keer hulp zocht bij een afkickkliniek om van zijn wietverslaving af te komen. De zanger hoopte daarbij ook dat hij leerde omgaan met de 'triggers' die hij voelde om naar zwaardere drugs te grijpen.

Aaron en zijn vriendin raakten ook de voogdij over hun zoontje kwijt vanwege de vele ruzies die zij uitvochten via social media. De moeder van zijn vriendin zorgt nu voor het jongetje, dat Prince heet. Door af te kicken van wiet wilde hij de voogdij over zijn zoontje terugwinnen.

De zanger zou in zijn leven hebben gekampt met schizofrenie, zo beweerde hij zelf. Meerdere familieleden beschuldigden hem van bedreiging. Zo bepaalde een rechter eerder dat hij om die reden uit de buurt van Nick en zijn gezin moet blijven. Aaron had in zijn leven relaties met onder anderen Hilary Duff en Lindsay Lohan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!