Sarah van Soelen lucht hart over documentaire ex André Hazes

00:32

Sarah van Soelen zet bloemetjes buiten met ex-schoonmama Rachel Hazes

6 november 2022 13:41

Hoewel Sarah van Soelen (26) het Hazes-hoofdstuk al bijna een jaar geleden afsluit en niet wil meewerken aan de onlangs verschenen docu over de zanger, heeft Sarah minder moeite met haar voormalig schoonmoeder Rachel Hazes (52). De twee poseren zelfs gezellig samen tijdens de opening van de The Harbour Club in Amsterdam zaterdagavond.

Aan RTL Boulevard laat Sarah deze zomer nog weten sinds de relatie over is, niets meer van André te hebben vernomen en dat het boek definitief gesloten is. Ook op de rode loper geeft ze zaterdagavond aan verder te zijn gegaan met haar leven. "Ik ben al zo lang verder met mijn leven. En om elke keer weer terug te gaan naar een ex... dat is toch niks. Het lijkt me van allebei de kanten... dom", vertelt ze voor de camera van RTL Boulevard. Met ex-schoonmoeder Rachel lijkt Sarah minder moeite te hebben, zo is te zien op de Instagram Stories van fotograaf Edwin Smulders.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes omringd door 'trouw publiek' van overleden André sr.

Het is geen geheim dat Rachel in het verleden nogal botst met Monique Westenberg, de moeder van haar kleinzoon André Junior. Zij komt overigens wél aan bod in de veelbesproken documentaire over het leven van de zanger. Meer daarover in onderstaande video:

André Hazes eerlijk over overmatig drankgebruik

01:03
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes blikt melancholisch terug op laatste optreden: 'Tot snel'

Ook RTL Boulevard was aanwezig bij de opening van The Harbour Club, waar Hans Klok zijn bekende vrienden graag een poepie wilde laten ruiken tijdens de première van zijn nieuwe show. Maar dat liep net even anders... Meer vanavond om 18.35 uur bij RTL 4.