Monique Westenberg met hond Frenkie Beeld © Instagram: @moniquenoell

Huis Monique Westenberg volledig ingericht voor honden: 'Traplift en een trapje'

7 november 2022 18:01

Het huis van Monique Westenberg (43) is volledig afgestemd op het welzijn van haarzelf, dat van mini-Dré (6), maar óók dat van haar honden. "Een huis moet geen showroom zijn, dus mijn honden mogen op de bank en in bed", zegt Monique in de nieuwe 'LINDA.loves'.

"Ik vind het fijn dat ze dichtbij is als ik slaap"

Het ontbreekt de honden van Monique werkelijk aan niks. Ze heeft zelfs een traplipt voor Gioia, één van haar twee honden, laten installeren. "Daar gaat ze lekker met haar dikke buik in zitten en eenmaal boven sloft ze naar de slaapkamer", legt Monique uit. Op haar slaapkamer staat een speciale hondentrap, zodat de viervoeter makkelijker het bed op kan klimmen.

Hond Frenkie mag dan weer niet op bed, omdat hij 'te lang' is. Niet getreurd, hij vindt de grondbox 'ook heerlijk' liggen, aldus Monique. Naast haar bed staat een urn, met de as van Moniques overleden hond Dunya, omdat ze het fijn vindt 'dat ze dichtbij is als ze slaapt'. Dat er hierdoor hondenharen in bed belanden, interesseert Monique niet zo. "Ik kies wel voor stoffen waar je makkelijk een doekje overheen kunt halen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Monique Westenberg sneert naar juicekanalen: 'Hebben zelf behoorlijke issues'

Sinds Monique niet meer met haar bekende ex woont, heeft ze de inrichting flink aangepast. "André hield van een donkere woonkamer, dus de muur was donkerblauw en de bank donkergrijs. Ik had zin in een frisse wind: lekker licht en het oude eruit."

Er is nog wel íets in haar huis dat volledig de invloed van de volkszanger is: het aquarium waar hij zelf nooit heeft van genoten, omdat niet lang na de aankoop de relatie strandt. Inmiddels zorgt Monique zelf voor de vissen in de groot uitgevallen vissenkom. Vol trots vertelt ze dat de giftige zeeduivel en de egelvis al uit haar hand eten en dat ze iedere dag tegen hen kletst.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Monique Westenberg heeft kinderwens naast zich neergelegd

Monique kan uiteraard niet ontbreken in de documentaire over het leven van haar ex. In de video hieronder zie je een voorproefje.

Monique duikt op in trailer langverwachte documentaireserie André Hazes

01:08

De nieuwe LINDA.loves ligt vanaf 8 november in de winkel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!