Cher Beeld © ANP

Cher over relatie met 40 jaar jongere vriend: 'Haters gonna hate'

7 november 2022 17:06

Cher (76) pronkt afgelopen week met een 40 jaar jongere man aan haar zijde. Nu bevestigt de zangeres haar relatie met producer Alexander Alexander ‘AE’ Edwards (36) en reageert ze op alle 'haters' en bezorgde fans die vallen over het grote leeftijdsverschil.

"Wij zijn gelukkig en vallen niemand lastig"

Cher plaatst een korrelige foto van liefje Alexander op Twitter, met een hartje erbij. Onder het kiekje uiten fans hun zorgen over de man en zijn bedoelingen met de zangeres. 'We willen dat je gelukkig bent en dat er niet van je geprofiteerd wordt', klinkt het. Maar daar moet Cher niets van hebben. 'Ik ben niet van gisteren', snerpt ze. 'Er zijn geen garanties. Als je een keuze maakt, neem je een risico. Ik heb altijd risico's genomen. Dat is wie ik ben.' 

Even later voegt ze daar in een aparte tweet aan toe: 'Ik verdedig ons niet. Haters are gonna hate. Maakt niet uit. Wij zijn gelukkig en vallen niemand lastig.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cher pronkt met 40 jaar jongere date op veelzeggende foto's

Chers fans zijn niets voor niets argwanend. Alexander is de ex van model Amber Rose, met wie hij een zoon heeft. In 2021 ontdekt Amber dat Alexander met twaalf vrouwen is vreemdgegaan. Tel daar zijn uitspraak dat vreemdgaan nou eenmaal zijn 'natuurlijke aard' is bij op en je begrijpt dat kwade intenties niet ondenkbaar zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cher even afwezig door persoonlijke problemen: 'Heb mijn grens bereikt'

Cher trouwt in 1964 met zanger Sonny Bono, met wie ze een zoon krijgt: Chaz (53). De twee scheiden in 1975. In datzelfde jaar trouwt ze met zanger Gregg Allman, met wie ze ook een zoon krijgt: Elijah (46). Dat huwelijk houdt ook geen stand en strandt in 1979. Later heeft Cher een relatie met Kiss-bassist Gene Simmons en gitarist Les Dudek. Anno 2022 geeft ze de hoop in de liefde nog niet op en waagt ze dus de sprong in het diepe met de 36-jarige Alexander. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cher zet landgoed in Malibu te koop voor 85 miljoen dollar

Cher is dan wel 76, maar is nog lang niet te stoppen. Dit jaar tekent ze nog meerdere miljoenendeals: 

De comeback van Cher (75): zangeres tekent meerdere miljoenendeals

04:12

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!