Beeld © ANP

Truus over romantische Louis: 'Liggen altijd lepeltje-lepeltje'

8 november 2022 22:45

In de media komt Louis van Gaal (71) misschien niet altijd over als de meest sympathieke persoon, maar volgens zijn vrouw Truus heeft hij ook een heel andere kant. In een interview met 'Nouveau' vertelt ze openhartig over de romantische kant van Louis en hoe hij af en toe net een 'oud wijf' is.

"Het is er een met een gebruiksaanwijzing, maar ik wil hem nog niet missen"

Volgens Truus klopt het beeld van veel mensen van Louis hebben helemaal niet. "Er wordt altijd gedacht dat ik de gezellige en toegankelijke van het stel ben en Louis de narrige, stugge man. Maar in werkelijkheid is Louis veel liever. Ik kan op een gegeven moment echt klaar zijn met iemand. Louis vindt dat zwart-wit: hij geeft iedereen altijd een tweede kans. Hij is ook heel goedgelovig, zelfs een beetje naïef."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Truus van Gaal staat 100% achter haar Louis

Waar veel mannen het niet eens zien als hun vrouw naar de kapper is geweest, merkt Louis werkelijk álles op. "Als ik een keer blauwe mascara op doe in plaats van zwarte, ziet ie dat meteen. Of als ik geen kohl onder mijn ogen heb. 'Ik mis wat', zegt hij dan. Louis is net een oud wijf. Hij merkt alles op. Dat er verse bloemen in de vaas staan, welke panty ik aan heb. Hij weet nog dat het een donkere was toen we elkaar voor het eerst ontmoeten.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Louis van Gaal: 'Truus gaat mee naar Qatar'

Louis is volgens Truus ook de romantische van het stel. "Hij wil altijd alles vieren. We zijn in 1995 op 22 december gaan samenwonen. Ik vergeet dat nog weleens, hij niet. Voor hem is die datum een soort trouwdag. Dan zegt-ie s ochtends: heb je al onder je kussen gekeken? Ligt er weer een cadeautje. Sowieso verwent hij me graag."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Humberto genoot van docu Louis van Gaal: 'Kwetsbaar en ontwapenend'

Dat Louis nog maar weinig libido heeft door behandelingen die hij vanwege zijn prostaatkanker heeft gehad, maakt Truus niks uit. "We zijn achtenzestig en eenenzeventig, slapen nog lepeltje-lepeltje en hebben nu al een fantastisch leven gehad. Misschien komt het ooit terug, maar als dat niet zo is vind k het ook goed. Het is er een met een gebruiksaanwijzing, maar ik wil hem nog niet missen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!