Wilfred Genee en Özcan Akyol Beeld © ANP

Wilfred Genee 'doodziek' door erectiejelly Özcan Akyol: 'Levensgevaarlijk'

9 november 2022 07:35

Sommige adviezen kun je beter níét opvolgen, zo blijkt ook nu weer. Wilfred Genee (55) is namelijk doodziek geworden door de erectiejelly die hij heeft gekregen van 'Vandaag Inside'-tafelgast Özcan Akyol (38). Dat vertelt Wilfred in de meest recente aflevering van 'Vandaag Inside'.

"Ik had het wel gedaan, maar ze blijken drie jaar over tijd te zijn"

Özcan heeft maandagavond gezegd dat hij in zijn studententijd altijd erectiejelly gebruikte om zijn geslacht aan de gang te krijgen als hij te veel gedronken had. Volgens de columnist doet Waylon er goed aan om dat spul ook te gebruiken, gezien hij last had van demonen in zijn broekje. Door erectieproblemen besloot Waylon zijn heil buiten de deur te zoeken, terwijl zijn vriendin Bibi Breijman hoogzwanger op de bank zat.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Verklapt Wilfred Genee bewust identiteit Flamingo uit The Masked Singer?

Özcan deelde de zakjes uit aan Wilfred, Johan Derksen en René van der Gijp. Van de drie mannen heeft alleen Wilfred het spul gebruikt. "Ik zou het je aanraden om het niet te doen. Ik had het wel gedaan, maar ze blijken drie jaar over tijd te zijn. Ik werd er doodziek van! Het is levensgevaarlijk spul. 2019 stond erop. Ik werd er hartstikke ziek van", onthult hij.

Johan vindt het ook geen hele slimme actie van zijn collega. "Om nou zomaar iets in te nemen wat ze in India gefabriceerd hebben…" zegt hij. Uiteindelijk heeft Wilfred de bijsluiter van het product ook gelezen. "Bijwerkingen van dit gelletje zijn hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, overgeven, diarree, spierpijn, bloedneus, slechthorend, doofheid, kleuren anders waarnemen, verminderde vruchtbaarheid, hogere kans op huidkanker en hartritmestoornissen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Johan Derksen spreekt bewondering uit voor Wilfred Genee

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!