Aran on Tour: Deborah maakt gezin Martijn Krabbé weer compleet

14:03

Martijn Krabbé verbaasd door hoezeer huwelijk 'als vanzelf' gaat

10 november 2022 07:11

Martijn Krabbé (54) heeft niet alleen succes op televisie, maar ook in de liefde. De presentator is nog altijd stapelgek op zijn Deborah, met wie hij een aantal jaar terug in het huwelijksbootje stapte. "Ik ben heel erg happy met hoe het nu gaat, zeker", vertelt hij in een nieuwe aflevering van 'Aran on Tour'.

"Als ze haar niet aardig hadden gevonden, was dat natuurlijk nooit gebeurd"

Deborah heeft volgens Martijn een grote rol gespeeld in het feit dat hij zich zo gelukkig voelt. Zo is ze zijn steun en toeverlaat als na de scheiding met zijn ex hun kinderen besluiten uit Amsterdam te verhuizen. "Die gingen naar Eindhoven in de buurt en die hebben daar best wel een tijd gezeten", vertelt Martijn. "De jongste twee hadden op een gegeven moment zoiets van: ik vind het hier eigenlijk toch niet zo leuk, we gaan terug naar Amsterdam." Net in de periode dat de liefde tussen hem en Deborah op begint te bloeien. "Als ze haar niet aardig hadden gevonden, was dat natuurlijk nooit gebeurd", aldus de presentator.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Team Kopen zonder Kijken neemt huis Martijn Krabbé onder handen

Martijn vertelt dat hij niet had gedacht dat zijn huwelijk met Deborah zo 'simpel' zou zijn. "Ik heb altijd gedacht dat een huwelijk, dat je daar voor moet vechten en voor je relatie moet staan, er moeite voor moest doen. (…) Het was nooit in mijn hoofd opgekomen van: het moet vanzelf gaan. En dat gaat het nu. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé neemt afscheid van Uitstel van Executie: 'Allerlaatste keer aanbellen'

Aran ging eerder een dagje met De Bevers mee en vroeg hen naar het nieuwe seizoen. Bekijk die video hieronder:

Aran on Tour: Bevers bedanken Angela de Jong voor extra Televizier-aandacht

11:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!