Luuk Ikink prijst eerlijkheid Waylon bij Boerderij van Dorst

01:41

Rob Goossens ziet overeenkomst tussen erectiestoornis Waylon en intimiteitsvacuüm Marco Borsato

10 november 2022 15:07

Maandenlang houdt Waylon (42) zijn kaken stijf op elkaar, maar in 'Boerderij van Dorst' durft hij voor het eerst details los te laten over de 'demonen' waar hij mee kampt als hij besluit zijn destijds zwangere vriendin Bibi Breijman (31) te bedriegen. De zanger geeft zijn erectieproblemen de schuld, maar dat vinden Luuk Ikink (39) en Rob Goossens (31) maar een slap verhaal, zo stellen ze in een nieuwe aflevering van 'De BLVD Podcast'.

"Door het dan intimiteitsvacuüm te noemen of het op een erectiestoornis te gooien maak je het op een bepaalde manier abstract"

Afgelopen voorjaar bevestigt Waylon dat hij tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi is vreemdgegaan. Op Instagram schrijft hij dat 'demonen in zijn hoofd' daar de oorzaak van zijn. Wat hij er precies mee bedoelt, blijft lange tijd onduidelijk. Maar in Boerderij van Dorst vertelt hij bijzonder openhartig over het 'mannenprobleem' waar hij mee kampt.

Hoewel Luuk en Rob moeten lachen om het fragment uit de aflevering, gelooft Luuk niet dat Waylon het stukje vooraf ingestudeerd heeft. Luuk denkt eerder dat de zanger het 'in een soort opwelling' allemaal eruit gegooid heeft. "Iedereen valt dan een beetje over hem heen - ook wel heel naar zo voor Bibi om allemaal te horen, maar ik vond het ook wel weer… als je daar komt en je opent je hart naar Raven toe en dit is een verklaring voor wat er gebeurd is. Dat vind ik dat eigenlijk ook wel weer te prijzen, dat 'ie het dan toch maar zegt", aldus Luuk.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Seksuoloog Eveline Stallaart legt 'mannenprobleem' van Waylon uit

Rob denkt daar anders over en is ervan overtuigd dat Waylon het allemaal vooraf bedacht heeft, omdat zijn verhaal lijkt op dat van Marco Borsato. "Het is weer uitleggen van: als het thuis nog enorm stoomt tussen de lakens, was dit waarschijnlijk niet gebeurd. Door het dan intimiteitsvacuüm te noemen of het op een erectiestoornis te gooien maak je het op een bepaalde manier abstract. Terwijl, je bent er nog steeds zelf bij. Ik had het gevoel dat hij voor zichzelf het gevoel had van: nu kan ik het aan mezelf verkopen dat ik die fout heb gemaakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon bedroog Bibi 'uit paniek' door erectieproblemen

Beluister De BLVD Podcast nu via SpotifyAppleGoogle of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering. De podcast is er ook in video en die zie je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman vertelt over heftige periode na vreemdgaan Waylon

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!