Beeld © ANP

Gert Verhulst belandde met collega in darkroom: 'Beetje dronken'

10 november 2022 17:35

Gooi er een kwartje in bij James Cooke (38) en je krijgt een hoop verhalen. In het programma 'De Allerslimste Mens ter Wereld' vertelt de Belgische presentator over zijn ervaring in een darkroom - een verduisterende kamer voor 18+-activiteiten in bijvoorbeeld clubs - met zijn collega Gert Verhulst (54).

"Dan moet je Gert zijn gezicht zien. Dat is goud waard"

Van je vrienden moet je het hebben. James doet in de Vlaamse versie van De Slimste Mens uit de doeken hoe hij Gert voor het eerst meeneemt naar een gay bar in Oostende vorige week en hem ook nog eens linea recta naar een darkroom stuurt.

"We passeerden een gay club en hij zei tegen mij: 'Ik ben nog nooit naar zoiets geweest'", begint James. "We waren een beetje dronken. Wij komen daar binnen, iedereen met een ontbloot bovenlijf. Dan moet je Gert zijn gezicht zien. Dat is goud waard." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gert Verhulst nog steeds verliefd: 'Ellen is mijn droomvrouw'

Vervolgens vertelt James in geuren en kleuren hoe hij zijn bevriende collega in het ootje neemt. Gert is op dat moment al in 'shock', zo beweert de presentator, als hij vraagt waar het toilet is. "Maar ik wist natuurlijk: daar zijn de toiletten en daar is de darkroom. Ik heb gezegd: 'Daar! Ga maar.'"

Wat James niet verwacht is dat Gert naar binnen gaat en daadwerkelijk een tijd wegblijft. "Ik ben hem gaan zoeken. Hij stond daar met de mensen te praten in die darkroom. Hij dacht dat ze voor de rij stonden voor de wc, maar ze stonden in de rij voor iets anders", giert hij.

Of de Studio 100-baas daar met 'Moah, Gertje' is aangesproken, is niet bekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gert Verhulst na woke-rel: 'Hebben een inschattingsfout gemaakt'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!