Freek Vonk Beeld © ANP

Freek Vonk weer aangevallen door wild dier: ditmaal slangenbeet

10 november 2022 16:06

Het zal eens niet: dierenliefhebber Freek Vonk (39) is tijdens zijn bezoekje aan de jungle opnieuw aangevallen door een dier. Op Instagram deelt hij een video van het wilde beest met zijn volgers. Hierop is ook zijn verwonding te zien.

"Stoute jongen"

Kan je niet tegen bloederige beelden? Klik dan vooral weg, want Freek laat zien hoe een slang hem flink te grazen heeft genomen. Vanuit de jungle in Suriname toont de dierenvriend hoe dol hij is op de roodbruine kielrugslang die hem zojuist heeft gebeten."Ik ga je helemaal geen pijn doen, ik wil alleen maar laten zien hoe ontzettend gaaf je bent." Dat het beest hem heeft aangevallen, is gelukkig niet erg: "Voor mensen zijn ze totaal ongevaarlijk en dat is maar goed ook, want deze jongen heeft me net al flink te pakken genomen hier in mijn neus. Stoute jongen."

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Freek Vonk brengt dierenboek uit voor '18+'

En zo professioneel als hij is, laat hij - ondanks de verwonding -  zijn volgers niet achter zonder hen te voorzien van een aantal interessante weetjes over de slang. "Grote ronde ogen met ronde pupillen, daaraan kan je zien dat deze jongens dagactief zijn. En check ook die kleuren en die schubben. Wat een machtig dier is dit." Dat Freek de slang niks kwalijk neemt, blijkt ook wanneer hij afscheid neemt van de slang: hij kust het beest eerst nog even op de schubben voor hij hem vrijlaat.

Op zijn Instagram Stories stelt Freek zijn volgers nogmaals gerust: 'Ik ben helemaal oké, hoor.' Op deze foto poseert de gewonde Freek met een grote glimlach en een opgestoken duim. 

Freek Vonk Instagram Stories
Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Freek Vonk hoeft niet zo nodig een nieuwe liefde

Freek Vonk enthousiast over nieuwe job: 'Next level'

00:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!