Khloé Kardashian Beeld © Getty Images

Khloé Kardashian weigerde eerdere uitnodigingen voor Met Gala

11 november 2022 01:30

Een aantal jaren is Khloé Kardashian (38) de enige Kardashian-telg die niet op het befaamde Met Gala is geweest. Jarenlang denken mensen dat Khloé geen uitnodiging heeft ontvangen van Anna Wintour (73), de hoofdredactrice van 'Vogue' die de gastenlijst bepaalt, maar de vork blijkt anders in de steel te zitten. Dat vertelt Khloé in de nieuwste aflevering van 'The Kardashians', de realityserie over haar familie.

"Ik had al vaker een uitnodiging gekregen. Ik heb er gewoon voor gekozen om niet te gaan"

Khloé maakt dit jaar haar debuut op de rode loper van het fashionevent, tien jaar na haar oudere zus Kim. "Ik had al vaker een uitnodiging gekregen. Ik heb er gewoon voor gekozen om niet te gaan", aldus Khloé.

De realityster zegt 'niet zo'n fan' te zijn van rode lopers. "Ik denk dat ik dat wel duidelijk heb gemaakt ondertussen." Het scheelt zelfs niet veel gescheeld of Khloé is ook dit jaar niet van de partij. "Kim heeft me echt om moeten praten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian boos op de roddelpers

Het Met Gala staat bekend als een belangrijk evenement op het gebied van mode, waar wereldsterren ieder jaar opnieuw uitpakken met hun outfits. Kim Kardashian baarde opzien door een oude jurk van Marilyn Monroe te dragen, wat haar kwalijk werd genomen door critici. Volgens hen zou de jurk 'voor altijd beschadigd' zijn. Het thema voor het Met Gala van volgend jaar is Karl Lagerfeld, als eerbetoon aan de overleden modeontwerper.

Arno Kantelberg deelt zijn favorieten én missers van het Met Gala

06:16
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian weigerde aanzoek Tristan Thompson: 'Wilde geen valse hoop geven'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!