René en Annebel van Temptation Island Beeld © Rianne Barger

Temptation-sterretjes René en Annebel tonen nieuwe tanden: 'Nog even wennen'

11 november 2022 14:29

Een beetje BN'er heeft tegenwoordig allang niet meer zijn eigen gebit, maar gaat naar Turkije voor een witter en rechter exemplaar. René en Annebel, bekend van 'Temptation Island', zijn niet vies van een beetje cosmetische chirurgie hier en wat prikjes daar en zetten dan ook hun tanden in een nieuw project: een witter gebit. Het eindresultaat delen ze nu op social media.

"Ik moet er wel heel erg aan wennen, omdat de tanden groter zijn dan eerst"

Als Annebel voor het eerst haar nieuwe gebit ziet, staat ze toch wel even met een mond vol tanden, deelt ze via haar Instagram Stories. 'Ik moet er wel heel erg aan wennen, omdat de tanden groter zijn dan hoe ze eerst waren', legt ze uit. 'Hierdoor praat ik soms een beetje gek. Ik heb ze nu nog maar één dag, dus it takes time.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwanetta niet blij met makers Temptation VIPS: 'Behandelden me niet als mens'

De tortelduifjes zijn een tijdje terug nog te gast in de RTL Boulevard Reality Podcast, waarin Annebel haar 'knakworstlippen' bespreekt. Bekijk de hele video hieronder:

Aflevering 4 RTL Boulevard Reality Podcast: Temptation Island

29:06
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoogzwangere Rodanya van Temptation opgenomen in het ziekenhuis

RTL Boulevard zet nu ook wekelijks De BLVD Podcast online. Beluister nu via SpotifyAppleGoogle of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering. De podcast is er ook in video en die zie je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!