Beeld © ANP

Douwe Bob vergelijkt zichzelf met Nick Cannon: 'Moet aan de bak'

13 november 2022 15:47

Douwe Bob (29) heeft zichzelf met enige zelfspot vergeleken met Nick Cannon (42), die onlangs zijn elfde kind mocht verwelkomen. Onder een Facebook-post van het 'Algemeen Dagblad', waarin staat dat acteur en presentator zijn vierde kind in vier maanden tijd had gekregen, kan Douwe het niet laten om een grapje te maken.

"Je hebt altijd baas boven baas"

'Ik moet aan de bak', zo reageert hij gekscherend. Zijn reactie leidt tot hilariteit. 'Geweldig, een beetje zelfspot. Dat kunnen veel mensen niet meer opbrengen tegenwoordig', reageert iemand onder zijn bericht. Een ander: 'Hahahaha, je hebt altijd baas boven baas.' Douwe Bob kreeg in mei van dit jaar zijn derde kindje in zes maanden tijd. In december werd hij al vader van twee andere kinderen, allebei bij een andere vrouw. "Het is wat het is", zei de zanger eerder al over de situatie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Catherine Keyl zet Douwe Bob voor schut met vraag over liefdesleven

Nick Cannon verwelkomde eerder deze maand zijn elfde kindje. Tegelijkertijd is er nog een twaalfde onderweg. Het meisje heeft de naam Beautiful Zeppelin gekregen. De andere kinderen van Nick zijn zoon Rise (1 maand), dochter Onyx (twee maanden), zoon Legendary (drie maanden), de tweelingjongens Zion en Zillion (1 jaar), dochter Powerful Queen (2 jaar), zoon Golden (5) en de 11-jarige tweeling Monroe, een jongetje, en Moroccan, een meisje. Nick kreeg al zijn kinderen bij zes verschillende vrouwen. Model Alyssa Scott is momenteel opnieuw zwanger van hem. De twee hadden al een zoon samen maar het jongetje, genaamd Zen, stierf vijf maanden na zijn geboorte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trotse papa Douwe Bob al vroeg uit de veren: 'Vroeger ging ik rond dit uur naar bed'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!