Beeld © Getty Images

Memoires overleden Aaron Carter voorlopig uitgesteld

13 november 2022 20:08

Het uitbrengen van memoires van de overleden zanger Aaron Carter is uitgesteld, meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'Page Six'. De advocaat van Andy Symonds, de auteur van het boek, heeft verklaard dat Symonds 'uit respect voor de familie van Aaron' heeft besloten om de uitgave van de memoires 'op dit moment' uit te stellen.

"De uitgever lijkt roekeloos te willen profiteren van deze tragedie"

Het boek Aaron Carter: An Incomplete Story of an Incomplete Life zou dinsdag verschijnen. Het boek is geschreven door Symonds, die meermaals met Aaron sprak. De twee spraken over de getroebleerde relatie die Aaron had met zijn oudere broer, Backstreet Boys-zanger Nick Carter, zijn drugsproblemen en de worstelingen op het gebied van mentale gezondheid.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaron Carter had geen testament opgesteld voor zijn dood

Actrice en zangeres Hilary Duff reageerde vrijdag woedend op het aankondigende bericht over de onvoltooide autobiografie van haar ex-partner. In het boek claimt Aaron dat hij Hilary in zijn tienerjaren heeft ontmaagd. Hilary noemde het 'triest' dat het boek binnen een week na zijn dood uitkomt. "De uitgever lijkt roekeloos te willen profiteren van deze tragedie", aldus de actrice.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaron Carter doet in biografie boekje open over seksleven Hilary Duff

Aaron werd op 5 november even na 11.00 uur doodverklaard in zijn woning in Lancaster in de Amerikaanse staat Californië. Hij werd volgens TMZ dood aangetroffen in bad. Hoe hij aan zijn einde is gekomen is nog niet duidelijk. Hij werd 34 jaar.

Hollywood in schok na overlijden Aaron Carter: 'Clichématig'

07:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!