Farrah Abraham Beeld © Getty Images

Teen Mom-fans maken zich zorgen om nieuw uiterlijk Farrah

14 november 2022 17:16

De bezoekjes die 'Teen Mom'-ster Farrah Abraham (31) aan de plastisch chirurg brengt, zorgen ervoor dat haar volgers zich een hoedje schrikken. Sommige fans maken kenbaar dat ze zich zorgen maken om de realityster nadat ze een video op TikTok deelt.

"Wat is er met Farrah gebeurd?"

Volgens Teen Mom-fans lijkt Farrah in niets meer op hoe ze er eerder uitzag. 'Wat is er met Farrah gebeurd?' schrijft iemand. Een ander: 'Farrah is nauwelijks te herkennen.' Sommigen maken zich vooral zorgen om de gesteldheid van Farrah. 'Meid, gaat het wel goed met je?' Critici durven zelfs zo ver te gaan door te zeggen dat Farrah haar eigen uiterlijk 'verpest'. 'Je moet echt ophouden met die cosmetische ingrepen', klinkt het ongevraagde advies.

De video waarop zoveel reacties komen, is hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Farrah uit Teen Mom ontkent eigen poep te hebben verkocht: 'Was een grapje'

Farrah raakte als tiener zwanger van haar eerste kindje, waarna ze besloot mee te doen aan het MTV-programma 16 & Pregnant. Na haar exit uit de show keerde ze in 2017 terug, maar ze werd al snel weggebonjourd nadat ze besloot volwassenencontent te maken. Des te opvallender was haar opwachting in Teen Mom: Family Reunion begin 2022. Ook daar zorgde ze voor een hoop stennis. 

Maar niet alleen in de programma’s zorgde ze voor onrust: ze werd geregeld breed uitgemeten in de media door verschillende schandalen waar ze bij betrokken raakte. Zo lag ze laatst nog onder vuur nadat ze haar dochter voor haar dertiende verjaardag een neuspiercing gaf. "Voor iedereen die het niet vindt kunnen dat mijn dochter een neuspiercing heeft, het is gewoon legaal. (...) Ik doe mijn best om een goede ouder te zijn en ik zorg ervoor dat ze gezond en blij is", vertelde ze aan TMZ.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Farrah uit Teen Mom verbluft volgers met bizarre nieuwe tattoo

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!