Lil Kleine: 'Jaimie mag alles hebben als ik mijn kind kan zien'

03:09

Lil Kleine deelt foto met zoon Lío na bewogen dag in de rechtbank

14 november 2022 21:51

Lil Kleine (28) deelt maandagavond een foto van zichzelf en zijn zoontje Lío (3) via Instagram Stories. Dat doet de rapper nadat hij deze ochtend tegenover zijn ex Jaimie Vaes (33) stond in de rechtbank van Amsterdam.

"Jaimie mag alles hebben als ik mijn kind mag zien"

In de rechtszaal bespraken Jaimie en Lil Kleine vandaag de afhandeling van hun relatie, zoals dat heet. Het ging daar over dure horloges, broodroosters, dure schoenen en mogelijke vernieling van bijvoorbeeld een bank en een tapijt.

De rechter vroeg de ex-lovers tot een schikking te komen samen, maar dat lukte niet. Lil Kleine zei later tegenover de camera's van RTL Boulevard: "Jaimie mag alles hebben, als ik mijn zoon mag zien." Daar gaat Jaimie echter niet mee akkoord. "Er is te veel gebeurd om dat zo in dertig minuten opzij te zetten. Dat kan helaas niet", zei ook Jaimie tegen RTL Boulevard. Daarmee doelt ze op de mishandelingszaak die nog loopt, waarbij Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, haar mishandeld zou hebben. Wel heeft de realityster het gevoel dat er een eerste stap is gezet naar een betere relatie. De rechter oordeelde wel dat Jaimie in ieder geval twee van de drie horloges mag houden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Lil Kleine: 'Jaimie mag alles hebben als ik mijn kind kan zien'

Nu Jorik de foto deelt is het onduidelijk of het gaat om een oude foto, of dat Jaimie toch overstag is gegaan en heeft besloten dat de artiest zijn kind mag zien.

Jaimie beëindigde de relatie met haar ex-verloofde enkele maanden geleden. In februari lekten beelden uit waarop te zien is dat Jorik het hoofd van de realityster tussen een autodeur klemt. Jaimie deed later aangifte van mishandeling. Het onderzoek in die zaak loopt nog. Meer over de hele zaak zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Triest dat Lil Kleine en Jaimie Vaes bekvechten om een broodrooster'

'Triest dat Lil Kleine en Jaimie Vaes bekvechten om een broodrooster'

10:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!