Anne Heche Beeld © ANP

Slachtoffer Anne Heche eist twee miljoen dollar van nabestaanden

14 november 2022 23:03

De vrouw bij wie Anne Heche het huis inreed wil een schadevergoeding. Lynne Mishele klaagt de nabestaanden van de actrice aan en eist een bedrag van minstens 2 miljoen dollar (ruim 1,9 miljoen euro), meldt 'TMZ' op basis van rechtbankdocumenten.

Anne reed begin augustus met haar auto het huis van Lynne in. De brand die daarna ontstond verwoeste haar bezittingen, maar zelf raakte ze niet gewond. Lynne, die zich destijds op slechts een paar meter van de crash bevond, zegt getraumatiseerd te zijn door het incident. Zo schrikt ze regelmatig van harde geluiden, wordt ze overvallen door nachtmerries en is ze doodsbang om op straat te lopen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Anne Heche ruziet met haar ex-vriend over erfenis

De 53-jarige Anne liep door het ongeluk ernstige hersenschade op en lag enkele dagen in coma. Nadat ze hersendood was verklaard werd de actrice van de beademing gehaald.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Autobiografie overleden Anne Heche verschijnt in januari

Vlak na het ongeluk zei Lynne dat ze het 'verschrikkelijk' vond dat de actrice was overleden. "De hele situatie is tragisch en ik heb er geen woorden voor. Ik stuur liefde naar alle getroffenen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!