Lil Kleine en Jaimie Vaes Beeld © ANP

Jaimie Vaes gunt Lil Kleine vervolg carrière: 'Iedereen verdient tweede kans'

15 november 2022 12:33

Jaimie Vaes (33) en Lil Kleine (28) kunnen misschien niet meer door één deur na hun relatiebreuk, toch gunt Jaimie haar ex een tweede kans in zijn carrière. In 'LINDA.' vertelt ze hierover.

"Hij is een boegbeeld voor veel jongeren"

In februari dit jaar lekken beelden uit waarop te zien is hoe Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, het hoofd van Jaimie tussen een autodeur klemt. Het zou niet de eerste keer zijn geweest dat de rapper zijn vriendin mishandelt. Na het incident in februari verliest Lil Kleine niet alleen zijn vriendin, maar ook al zijn boekingen. De rapper heeft maandenlang niet kunnen optreden, maar als het aan Jaimie ligt, krijgt zijn carrière alsnog een succesvol vervolg. "Die carrière gaat hij echt wel weer oppakken en dat mag ook. Iedereen verdient een tweede, derde of vierde kans."

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Verliefde Jaimie Vaes kust haar nieuwe vlam

Volgens Jaimie is Lil Kleine erg geliefd bij zijn fans en kunnen zij juist ook leren van de situatie waar de rapper zich momenteel in bevindt: "Hij is een boegbeeld voor veel jongeren en het is goed die mensen te laten zien dat je ook uit een donkere, slechte plek weer omhoog kunt klimmen. Dat je een ander persoon bent geworden."

Toch vindt ze dat haar ex zich eerst zou moeten ontwikkelen om een nieuwe kans te krijgen. Volgens Jaimie is hij niets veranderd na het incident, aangezien er nog 'oude' patronen zijn die hij niet heeft losgelaten. Over de inhoud van deze patronen laat Jaimie zich niet uit. Wel vertelt ze dat het voor zijn carrière verstandiger zou zijn als hij zijn excuses aan zou bieden. "Dan zeg je tegen iedereen dat je spijt hebt, zelfs als je het niet meent. Daardoor gaan er weer deuren open, kan hij sneller optreden, verder met zijn carrière. Maar dat kan hij niet, er zit te veel ego en woede in hem."

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Jaimie Vaes teleurgesteld in Lil Kleine na aantreffen leeg huis

Eerder deze week volgde een rechtszaak rondom dit incident. Daarbij werden vooral heel wat prijskaartjes besproken. Naar wie gaan de horloges? En naar wie de broodrooster? Het allerbelangrijkste blijft hun zoon Lío, beamen beide ouders voor onze camera. 

Lil Kleine: 'Jaimie mag alles hebben als ik mijn kind kan zien'

03:09

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!