Simon Cowell Beeld © ANP

Simon Cowell wil opnieuw tv-programma maken met Britney Spears

15 november 2022 13:24

Zijn samenwerking met Britney Spears (40) jaren geleden is zo goed bevallen dat Simon Cowell (63) graag nog eens een tv-programma zou willen maken met de zangeres. De Britse televisiemaker bekende in een interview dat hij Britney heeft gesmeekt contact met hem op te nemen over een mogelijk nieuw project.

"Ik had een fantastische band met haar"

De twee zaten in 2012 in het tweede seizoen van de Amerikaanse versie van The X Factor in de jury. Een nieuwe realityshow met de zangeres ziet Simon wel zitten. Tijdens het interview met E! News richtte hij zich direct tot Britney en vroeg haar 'terug te komen en een show met mij te maken. Dat zou geweldig zijn', zei hij. "Ik ben dol op haar. Ze is heel interessant en getalenteerd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon Cowell dronk en rookte al op 8-jarige leeftijd

Voordat ze samen in het door Simons bedachte zangprogramma te zien waren als jurylid spraken ze elkaar soms urenlang, herinnerde Simon zich. "We hebben zo lang aan de telefoon gehangen om over X Factor te praten", aldus de 66-jarige tv-persoonlijkheid, die 'een kant van Britney heeft gezien die niet veel mensen kennen'. "Ze was superslim, had echt goede ideeën over hoe je iemand kan helpen bij zijn of haar carrière, wat van cruciaal belang is als je jurylid wordt in zo'n show. Ik had een fantastische band met haar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears wil nog geen biopic: 'Ben nog niet dood!'