Beeld © Getty Images

Heidi Montag en Spencer Pratt verwelkomen tweede kindje

18 november 2022 09:59

Heidi Montag (36) en Spencer Pratt (39) zijn in de wolken: het realitystel heeft donderdag hun tweede kindje mogen verwelkomen. Een woordvoerder laat aan 'Entertainment Tonight' weten dat zowel moeder als zoon het goed maakt.

"Het was een makkelijke bevalling die slechts 45 minuten duurde"

"Heidi is donderdag om 11.31 uur in de ochtend bevallen van een jongetje. Het was een makkelijke bevalling die slechts 45 minuten duurde. Moeder en zoon zijn blij en gezond", aldus de woordvoerder. Heidi en Spencer hebben samen al een zoontje (5) genaamd Gunner. Het is nog niet bekend hoe hun pasgeboren zoontje heet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Hills-ster Heidi Montag in verwachting van een zoon

Heidi en Spencer worstelen langere tijd met vruchtbaarheidsproblemen, maar als de realityster haar dieet drastisch aanpast, is ze naar eigen zeggen in no time toch zwanger. Heidi eet voornamelijk dierlijke producten, zoals hart, rauw vlees en bizontestikels. 'Ik at zo min mogelijk fruit, eigenlijk geen granen en slikte een paar supplementen. Toen ontdekte ik ook een glijmiddel dat goed zou zijn voor de vruchtbaarheid. Dat alles en het plan van God hebben ervoor gezorgd dat ik zwanger ben', onthulde ze eerder op social media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heidi Montag laat baarmoederpoliepen verwijderen: 'Zó dankbaar'

Heidi en Spencer zijn sinds 2008 getrouwd. Het koppel was samen te zien in The Hills (2006-2010) en in de vervolgserie die van 2019 tot en met 2021 werd uitgezonden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!