Cas en Jotti Love Island Beeld © Videoland

Cas uit Love Island geeft toch toe: 'Ik ben niet netjes geweest'

18 november 2022 14:24

De relatie tussen 'Love Island'-winnaars Jotti Verbruggen en Cas Hooijer is definitief over en uit. Dit bevestigt Cas na een hoop geruchten en onduidelijkheid over het stel. Ook geeft hij nu zijn schuld hierin toe.

"Die berichten zijn de druppel geweest"

Verschillende juicekanalen onthullen een tijdje geleden al dat Cas (online) vreemd zou zijn gegaan. Jotti laat daarop weten een punt achter haar relatie met Cas te zetten. Cas zelf maakt vlak daarna kenbaar dat 'vreemdgaan niet aan de orde' is en dat hij zijn verhaal gaat doen bij RumagTV. Dat interview cancelt hij, omdat hij naar eigen zeggen toch nog de hoop heeft om weer met Jotti samen te komen. "Jotti en ik zijn nog niet uit elkaar", deelt hij RumagTV mede. Maar nu is het sprookje toch echt over.

Cas bevestigt nu namelijk aan Reality FBI dat hij weer vrijgezel is en steekt de hand in eigen boezem. "Ik ben niet netjes geweest en heb niet daadwerkelijk laten zien hoe gek ik op haar ben", aldus Cas. "Daarin zijn die berichten gewoon de druppel geweest", verwijst hij naar zijn geopenbaarde, flirterige gesprekken met andere vrouwen. Het lijkt erop dat hij deze eerder niet als vreemdgaan heeft gezien en nu dus wel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-winnaars Jotti en Cas uit elkaar: 'Ik ben in shock'

De relatie van de Love Island-winnaars heeft helaas nog geen vier maanden standgehouden. Fé en Lennert, de runner-ups, lijken nog wel gelukkig te zijn samen.

We spraken Jotti en Cas over hun toekomstplannen samen, toen ze in augustus net uit de Love Island-villa waren:

Jotti en Cas onthullen plannen met Love Island-prijzengeld

04:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!