Meghan Markle Beeld © Getty Images

Meghan gaat tóch niet naar The Tonight Show van Jimmy Fallon

22 november 2022 12:01

Even leek het erop dat Meghan Markle (41) volgende maand te gast zou zijn in 'The Tonight Show' van Jimmy Fallon (48). Tv-zender NBC kondigde het bezoek van de vrouw van prins Harry maandagavond aan op zijn website om het bericht er even later weer van af te halen. NBC geeft tegenover 'Daily Mail' toe een fout te hebben gemaakt.

"Het lijkt erop dat iemand bij NBC de memo niet heeft ontvangen"

Meghan zou op 7 december langskomen in de talkshow en het onder andere hebben over haar nieuwste projecten. Ook zou het gaan over de nog te verschijnen Netflix-documentaire over Harry en Meghan, waarvan de releasedatum is uitgesteld naar aanleiding van de kritiek op het nieuwe seizoen van The Crown. Kort nadat de aankondiging online was verschenen, ontkende de Britse royalty-journalist Omid Scobie het nieuws. 'Het lijkt erop dat iemand bij NBC de memo niet heeft ontvangen', schreef hij op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan in bedankvideo Elton John: 'We houden van je'

De fout bleek te liggen bij NBC. De zender geeft toe ten onrechte gemeld te hebben dat de hertogin van Sussex in de tv-show zou verschijnen. Hoe dit heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle kreeg bijzonder advies vlak voor haar trouwdag

Meghan zou aanvankelijk op 20 september al aanschuiven bij Jimmy Fallon. Dat werd toen geannuleerd na het overlijden van koningin Elizabeth kort daarvoor.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!