Prins Harry en Meghan Beeld © ANP

Veelbesproken documentaire Harry en Meghan volgende maand te zien

22 november 2022 14:04

De veelbesproken documentaire over prins Harry (38) en Meghan (41) verschijnt toch begin volgende maand op Netflix. Vanaf 8 december is de serie te zien, meldt 'Page Six' dinsdag. De serie zou 'Chapters' gaan heten, maar bronnen zeggen tegen de website dat het koppel een andere titel heeft gekozen.

Harry en Meghan tekenden in 2020 een contract bij Netflix voor meerdere projecten. Voor de documentaire zijn de twee gevolgd tijdens hun leven in Californië.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry wil familie niet schaden met boek, maar 'heeft geen spijt'

Aanvankelijk werd de docuserie in december op de streamingdienst verwacht, maar Netflix besloot de releasedatum uit te stellen na veel kritiek op het nieuwe seizoen van The Crown. Zo vond voormalig premier van het Verenigd Koninkrijk John Major de nieuwe reeks 'een hoop onzin' en Dame Judi Dench liet weten de verhaallijnen in het nieuwe seizoen van The Crown 'gruwelijk onjuist' te vinden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry mist zijn oma nu al: 'Ik koester de momenten samen'

Netflix benadrukte meerdere keren dat The Crown een 'fictionele dramatisering' van de Britse koninklijke familie is. In de tien nieuwe afleveringen komen de jaren 90 aan bod, als prins Charles en prinses Diana uit elkaar gaan.

‘Meghan eiste dat prins Harry relatie bekendmaakte’

00:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!