Prins Harry en Meghan Markle Beeld © ANP

Meghan maakt podcastaflevering op haar oude middelbare school

22 november 2022 16:43

Voor de voorlaatste aflevering van haar podcast 'Archetypes' heeft Meghan (41), de vrouw van prins Harry (38), een bezoek gebracht aan haar oude middelbare school. In de aflevering vertelde Meghan onder meer over het moment dat ze over de campus van Immaculate Heart in Los Angeles liep en kon ze zich nog herinneren waar haar kluisje was.

"Ik was blij om weer terug te komen en het was heel leuk"

"Ik was hier ongeveer van mijn twaalfde tot mijn zeventiende, wat echt vormende jaren in je leven zijn - dat waren ze zeker voor mij. Toen ik er weer terug was, was de energie voelbaar", aldus Meghan. "Ik was blij om weer terug te komen en het was heel leuk. Vooral toen ik een verrassingsbezoek bracht en een paar meisjes tegenkwam bij hun volleybaltraining."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan: 'Vrouwen met een wil worden te snel als bitch bestempeld'

De hertogin van Sussex sprak in de aflevering ook met drie pas afgestudeerden van haar vroegere school. Meghan wilde van de jonge vrouwen weten of labels waar zij vroeger mee opgroeide nog steeds dezelfde lading hebben. Dat gesprek ging onder meer over de labels bitch, bimbo en bazig, begrippen die ook aan bod zijn gekomen in eerdere afleveringen van haar podcast.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Veelbesproken documentaire Harry en Meghan volgende maand te zien

In de aflevering sprak Meghan verder met Candace Bushnell, de auteur van Sex and the City, over de seksualiteit van vrouwen. Ook acteur en transrechtenactivist Michaela Jaé Rodriguez was te gast, om te praten over identiteit.

Meghan Markle gaat dieper in op relatie met prins Harry in nieuwe documentaire

05:09

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!