Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer Beeld © ANP

Rachel Hazes fakkelt Yvonne Coldeweijer af: 'Leugens'

25 november 2022 12:03

Rachel Hazes (52) haalt hard uit naar Yvonne Coldeweijer (35) nadat de juicekoningin 'leugens' zou hebben verspreid over de mater familias van de familie Hazes. Yvonne beweert dat Rachel een brief, geschreven door André Hazes (28) en gericht aan Sarah van Soelen (26), heeft gelekt aan Yvonne om zo een breuk tussen André en Monique Westenberg (44) te forceren.

"Sorry Yvonne, maar je haat naar de familie Hazes en vooral naar mij begint echt lachwekkend te worden"

In de brief staat namelijk dat Monique een slechte invloed had op het leven van André. Yvonne vertelt dat Rachel, die zelf geen fan is van Monique, de brief aan haar heeft gelekt. 'Jeetje, ik dacht dat we nu alle leugens wel hadden gehad, maar het kan schijnbaar altijd erger! Ik word nu ineens weer beschuldigd dat ik een brief naar Yvonne Coldeweijer gestuurd zou hebben. Echt een heel zware beschuldiging, terwijl alles wat zij te melden heeft over mij totaal niet klopt', begint Rachel woest op haar Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes werkt aan nieuwe muziek: 'Zijn lekker bezig'

'Wat zou de reden zijn om een brief naar haar te sturen over privézaken van mijn zoon?! Ik zal als moeder niet alleen altijd achter mijn zoon staan, maar ook voor en naast hem. Van een relatiebreuk is daarom ook geen sprake', pent Rachel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Goossens: 'André Hazes heeft zichzelf schop onder de kont gegeven'

Dan richt ze zich tot Yvonne. 'Sorry Yvonne, maar je haat naar de familie Hazes en vooral naar mij begint echt lachwekkend te worden en je gaat nu zelfs dingen beweren, zoals het sturen van een brief, zonder dat je dit verder kan onderbouwen of bewijzen.' 

Dat is nog niet alles. 'Ondanks dat jij dagelijks met al deze haat en frustratie moet leven om zo je centjes te kunnen verdienen en ik eigenlijk een beetje medelijden heb met jou, wens ik je verder toch een gelukkig leven toe', sluit ze met een warmhartigheid af. 

André Hazes zet kwaad bloed bij liedjesschrijvers

07:08

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!